Vacanța de vară – unde se poate pleca de la Chișinău?

topvoyage.md

În 2021 călătoriile au fost reluate, deşi nu într-un ritm similar celui din anii anteriori când cursele erau pline ochi, iar cerul era în permanenţă brăzdat de aeronave care mergeau dintr-un capăt în altul al lumii. Despre destinațiile preferate ale concetățenilor noștri dar și cele care sun disponibile cu plecări de la Chișinău am discutat cu reprezentanții agenției de turism Top Voyage.

În acest context, unde se poate călători în vara lui 2021?

„La ora actuală, Bulgaria, Turcia și Egiptul sunt cele mai accesibile destinaţii pentru soare şi plajă, la o distanţă de doar trei ore cu avionul. Se fac zboruri în Antalya. Cine nu a apucat să călătorească anul trecut o poate face anul acesta. Totodată, au apărut pentru oportunitățile oferite de câteva chartere pe destinaţii mai neobișnuite precum Tunisia și Albania. Pentru Zanzibar sau Maldive există oportunități de călătorie cu plecări de la București (dar asta înseamnă zboruri de peste nouă ore”, spune Elena Fetescu CEO-ul agenţiei de turism Top Voyage.

Cererea pentru pachetele de vacanță pe litoral a crescut considerabil în contextul în care multe dintre ţări au anunțat că-și vor deschide stațiunile și în ce condiții o vor face. Astfel, turiştii, care în anul trecut nu au riscat să mearga în vacanță anul acesta se vede că nu mai rezistă. ,,Primim solicitări pentru toate destinațiile cunoscute publicului larg de la Chișinău și încercăm să menținem mereu informații clienții despre condițiile de călătorie. O facem prin intermediul site-ului nostru (www.topvoyage.md) prin intermediul paginii noastre de facebook dar și direct la telefon. “